درخواست سردار مالكی از مدیركل سازمان میراث فرهنگی كردستان
فقط سفر: مدیركل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان كردستان اظهار داشت: در سطح استان كردستان ۲۵۰۰ نقطه یادمانی شناسایی و ثبت شده و همین طور ۹۰۰ نقطه باز بعنوان مدخل دانشنامه استان به تهران ارسال شده تا در دایره المعارف ثبت گردد.
به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، سردار ذبیح الله مالكی مدیر كل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان كردستان در دیدار با مدیر كل میراث فرهنگی استان كردستان بیان كرد: گردشگری دفاع مقدس، گردشگری حماسه ها است چونكه می توان گردشگران را با تاریخ حماسه ها و رشادت های مردم دیارمان آشنا كرد و فرهنگ شهادت و ایثار را به گردشگران معرفی نمود.
وی اضافه كرد: با گردشگری دفاع مقدس می توان گردشگران را با تاریخ حماسه ها و رشادت های مردم دیارمان آشنا كرد و فرهنگ شهادت و ایثار را به گردشگران معرفی نمود. استان كردستان همچون استان های درگیر در هشت سال دفاع مقدس ایران و عراق بودند، بنا بر این مناطق جنگی و آثار زیادی از رشادت های رزمندگان، ایثارگران و شهیدان در این استان ها به یادگار مانده است.
سردار مالكی اضافه كرد: میراث فرهنگی در بازسازی آثار به جا مانده از دوران دفاع مقدس همواره همكاری لازم را در این خصوص با ما داشته اند. در سطح استان كردستان ۲۵۰۰ نقطه یادمانی شناسایی و ثبت شده و همین طور ۹۰۰ نقطه باز بعنوان مدخل دانشنامه استان به تهران ارسال شده تا در دایره المعارف ثبت گردد در حالیكه مردم از این نقاط یادمانی زیاد آگاه نیستند و لازم است كه میراث فرهنگی تابلوهایی را برای توضیح مردم در این نقاط یادمانی دایر كند تا مسافران و گردشگران از آن آگاه یابند.
او در آخر اظهار داشت: ۱۵ یادمان در سطح استان وجود دارد، اما هفت یادمان در سطح كشور جهت بازدید گردشگران و راهیان نور مورد تایید قرار گرفته است.
در بخش دیگر این دیدار سید احسن علوی مدیر كل میراث فرهنگی و گردشگری كردستان ن اشاره كرد: گردشگری جنگ حوزه جدیدی است كه پس از جنگ جهانی دوم وارد صنعت گردشگری شد و در واقع شامل بازدید از مناطق عملیاتی، موزه ها، یادمان ها و مكان هایی كه درگیر جنگ های داخلی و یا خارجی بوده اند می شود. استان های مرزی به واسطه حضور مستقیم در منازعات بین المللی و جنگ های بین المللی، قابلیت تبدیل شدن به مناطق جذاب برای گردشگران را دارا می باشند.
وی با اشاره به اینكه مردم كردستان در دو جبهه مقابل دشمنان این آب و خاك مقاومت كردند، بیان كرد: جبهه مقابله با ارتش حزب بعث و جبهه ناامنی گروهك ها كه پیش از جنگ تحمیلی شروع شد و تابحال هم ادامه دارد دو جبهه ای است كه مردم كردستان در مقابل آن مقاومت كرده و می كنند. وظیفه همه ماست كه برای حفظ و حراست از ارزش ها تلاش نماییم و ارزش هایی كه داریم را نشر دهیم.
علوی اشاره كرد: طرح جامع گردشگری دفاع مقدس را باید در دستور كار قرار دهیم چونكه كمتر جایی در استان وجود دارد كه شهید نداده باشیم و یكی از این روستاها پایگلان با ۷۰ شهید در سطح كشور بی نظیر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب