جمع آوری بی حساب و كتاب پسماند عفونی البرز
به گزارش فقط سفر در حالیكه پیشتر یك عضو شورای شهر كرج با انتقاد از علوم پزشكی گفته بود جمع آوری و بی خطرسازی زباله های عفونی به عهده شهرداری نیست و طبق قانون از وظایف وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكی هر استان است، اما دانشگاه علوم پزشكی البرز اعتقاد دارد بی خطرسازی پسماندهای ویژه شامل پسماندهای عفونی و پزشكی به عهده تولیدكنندگان آنهاست.
مقصود جعفری نیا، مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی البرز در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار نمود: بی خطرسازی پسماندهای عفونی وظیفه دانشگاه علوم پزشكی نیست و این نهاد و سازمان محیط زیست تنها وظیفه نظارتی در این فرایند را به عهده دارند.
وی افزود: به صورت كلی بی خطرسازی پسماندهای ویژه شامل پسماندهای عفونی، پزشكی، كشاورزی و صنعتی به عهده تولیدكنندگان آنهاست، بعنوان مثال مطب ها، درمانگاه ها، كلینیك های پزشكی و … خودشان باید پسماندهای تولیدی را بی خطر كنند.
وی توضیح داد: سازمان پسماند شهرداری كرج وظیفه جمع آوری زباله های عادی شهر را به عهده دارد و به علت مسائل بهداشتی و برای پیشگیری از شیوع بیماری های احتمالی نباید نسبت به جمع آوری زباله های عفونی بی خطرسازی نشده اقدام نماید.
این مسئول تصریح كرد: پس از اینكه پسماندهای عفونی توسط تولیدكنندگان بی خطر شد، سازمان پسماند موظف به جمع آوری آنها می شود.
جعفری نیا تصریح كرد: هم اكنون تمام بیمارستان های استان به دستگاه بی خطرساز مجهز هستند و پسماندهای تولیدی خویش را در محل بی خطر می كنند ولی مراكز درمانی كوچك مثل درمانگاه ها و مطب ها این دستگاه را ندارند، بر همین مبنا بخش خصوصی وارد عمل شده تا برای بی خطرسازی این پسماندها اقدام نماید.
وی اظهار نمود: دانشگاه علوم پزشكی مجوز فعالیت ۶ شركت را صادر كرده و امید است سال آینده برخی از آنها فعالیت خویش را آغاز كنند.
به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، قبل از این فریده بزنی بیرانوند، عضو شورای شهر كرج اظهار داشته بود: جمع آوری و بی خطرسازی زباله های عفونی به عهده شهرداری نیست و طبق قانون از وظایف وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكی هر استان است.
وی خاطرنشان كرده بود: متأسفانه دانشگاه علوم پزشكی به وظیفه خود در این خصوص عمل نمی كند و با وجود مكاتبات صورت گرفته، در جلسات در رابطه با این مورد هم شركت نمی كند.
وی بیان كرده بود: هم اكنون شهرداری به حسب وظیفه قانونی و ذاتی خود در خصوص جمع آوری پسماندهای شهری، این زباله ها را جمع آوری و دفن می كند ولی امكان بی خطرسازی آنها را ندارد.
این عضو شورای شهر كرج عنوان كرده بود: بی خطرسازی پسماندهای عفونی با دستگاه های خاصی انجام می شود و این كار باید توسط دانشگاه علوم پزشكی صورت بگیرد. شورای شهر صرفاً شورای شهرداری نیست و وظیفه نظارتی به تمامی اموری دارد كه به شهر و شهروندان مربوط می شود.
وی تصریح كرده، وجود پسماندهای عفونی در شهر سلامت مردم را به خطر انداخته و صدمه جدی به محیط زیست وارد می نماید بنابراین دانشگاه علوم پزشكی باید برای ساماندهی وضع موجود به صورت جدی وارد عمل شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب