استاندار همدان مطرح كرد
پرونده ثبت جهانی تپه هگمتانه نهایی شده
فقط سفر: همدان استاندار همدان با بیان اینکه پرونده ثبت جهانی تپه هگمتانه نهایی شده که در توسعه و عمران همدان تأثیرگذار است، اظهار داشت: آمادگی داریم ساختمان فرمانداری و شهرداری همدان را به منظور ایجاد یک مجتمع فرهنگی برای بوعلی سینا اختصاص بدهیم.
سیدسعید شاهرخی یکشنبه ۱۲ بهمن ماه در جمع خبرنگاران، با اعلان اینکه بمنظور انسجام بخشی بین بخش های مختلف سعی کردیم به صورت علمی، برنامه ای و حساب شده در قالب تدوین سند استراتژیک برای سه سال پیش رو تکلیف همه بخش ها و سهم هر شهرستان را مشخص نماییم، مطرح کرد: توجه به معیشت، پشتیبانی از تولید و ایجاد شغل شاخصه اصلی ما در این سند استراتژیک سه ساله بوده است که همه ظرفیت های استان را شناسایی کردیم.
شاهرخی افزود: در کمتر دوره ای این اتفاق افتاده که اعلام کنند چه اقداماتی را می خواهند انجام دهند، خیلی ها می ترسند که بدقول شوند اما ما در هر شهرستان پروژه ها را هم مشخص کرده ایم به طوریکه مشخص شده چه میزان از باغات انگور در طرح فراز اصلاح شوند.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ هزار خیاط در شهر ازندریان وجود دارد که به دنبال ساماندهی این واحدها هستیم، اشاره کرد: معضلی که در شهرستان درگزین و بخش شاهنجرین شهرستان رزن وجود دارد این بود که نیروی بیکاری وجود ندارد تا در واحدهای تولیدی این شهرستان ها کار کنند به طوریکه بگفته فرماندار و نماینده رزن این شهرستان نیروی بیکار ندارد. در ضمن ۳۴ روستای این شهرستان بازسازی و بهسازی شده است.
برنامه راه اندازی ۴ گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در استان
استاندار همدان با اعلان اینکه چهار واحد گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در استان راه اندازی می شود که یکی از این واحدها در شهرستان رزن راه اندازی خواهد شد، افزود: با شرکت شستا قرارداد بسته ایم که چهار واحد گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در نقاط مختلف استان راه اندازی شود.
وی با اعلان اینکه ۱۰۷ هکتار گلخانه در استان وجود داشت، تصریح کرد: بر طبق سند استراتژیک تصویب گردید که هر سال ۷۰ هکتار در سطح استان به گلخانه ها اضافه شود که ۵۰۰ هکتار شهرک و زمین در حال آماده سازی بوده و ۱۸۰ هکتار طی دو سال قبل گلخانه راه اندازی شده است.
یکی از زیباترین ایستگاه های قطار ایران در حال ساخت است
استاندار همدان با تاکید بر اینکه استان همدان را خصوصاً شهر همدان که پایتخت تاریخ و تمدن است را با نگاه بلند نه رؤیایی بلکه واقعی می بینیم، اشاره کرد: یکی از اقدامات توجه به حمل و نقل ریلی در استان همدان بوده است به طوریکه امسال ردیف اتصال خط شمال به جنوب(همدان به ملایر) را مستقل کرده ایم و عملیات راه اندازی ایستگاه درون شهری همدان در حال انجام می باشد که یکی از زیباترین ایستگاه های قطار خواهد بود.
وی با اعلان اینکه ۳۰۰ کیلومتر در طول این مدت ریل گذاری شده است و روزانه ۱۰۰۰ تن گندم از ایستگاه باری قطار انتقال داده می شود، اعلام نمود: اگر قطار شهری را برای همدان درنظر می گیریم، نگاهمان به همدان ۵۰ سال آینده است به طوریکه بیش از ۵۰۰۰ میلیارد تومان هزینه پروژه قطار شهری است که طی سالهای مختلف خطوط مختلف آن ایجاد می شود.
شاهرخی اظهار نمود: نگاهمان به گردشگری همدان باید نگاه عمیقی باشد، به سبب اینکه همدان ۱۸۰۰ اثر شناخته شده در حوزه تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که ۱۰۶۰ اثر به ثبت ملی رسیده و پرونده ثبت جهانی تپه هگمتانه نهایی شده که در توسعه و عمران همدان تأثیرگذار است.
وی در ادامه با اعلان اینکه در حوزه آب و فاضلاب هم تحول جدی صورت گرفته است، مطرح کرد: فاضلابی که برای مردم تهدید بود، به فرصت تبدیل کردیم به طوریکه ۴.۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب شهر همدان به پتروشیمی ابن سینا و ۱۲ میلیون مترمکعب آن به نیروگاه شهید مفتح تخصیص یافت.
مدیر ارشد استان با اشاره به روند سدسازی در استان اشاره کرد: در حوزه سدسازی در دولت تدبیر و امید پنج سد را به بهره برداری رسانده و در حال ساخت داریم به طوریکه سد نعمت آباد اسدآباد، سد شنجور رزن و سد خرمرود تویسرکان در این عالم بی پولی با ۳۰۰ میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار شده است.
هیچ گاه به دنبال دعوای سیاسی نبوده ام
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه بنا نداریم وقتمان را صرف بگومگوهای جاری نماییم، تصریح کرد: نگاهمان این است که کارهای بزرگ برای استان انجام دهیم و هیچگاه به دنبال دعوای سیاسی نبوده ام بلکه سیاست بنده این بوده است که همه ظرفیت های استان را با وحدت و همدلی پای کار بیاورم. در ضمن از فرهنگی که در این استان نهادینه شده خوشحالم به طودیکه مردم همدان از دعوا و حاشیه بدشان می آید.
شاهرخی با اشاره به سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان در شهریورماه امسال بیان کرد: در مسافرت نوبخت به همدان دستور ساخت ۲۰۰۰ واحد مسکن محرومین به استان همدان داده شد که درحال اجراست و تقاضای راه اندازی ۱۰۰۰ واحد دیگر کرده ایم، در حقیقت کاری که انجام می شود باید کارهای ماندگاری باشد چونکه مردم انتظار دارند مدیرانشان در تراز همدان بزرگ ظاهر شوند.
وی افزود: اگر امروز همدان پس از قرن ها همدان مانده به سبب الوند و دامنه شمالی الوند است. یکی از با اهمیت ترین فاکتورهای الوند و دامنه های شمالی الوند این است که میراث فرهنگی را مکلف کردیم طرحی برای این منطقه تعیین کند و با چهارچوب های علمی نگهداری شود. در حقیقت مداخله باید با رعایت اصول زیست محیطی باشد و اگر طرح نباشد کسی حق ورود به این منطقه را نخواهد داشت.
آمادگی داریم ساختمان فرمانداری و شهرداری را برای بوعلی سینا اختصاص دهیم
استاندار همدان با اعلان اینکه طرح تفریحی و زیارتی شاهزاده حسین(ع) شهر همدان آماده شده و در حال تملک و آماده سازی آن با حفظ و اصول بناهای تاریخی هستیم، اظهار داشت: آمادگی داریم ساختمان فرمانداری و شهرداری همدان را بمنظور ایجاد یک مجتمع فرهنگی برای بوعلی سینا اختصاص دهیم چونکه اگر این مقبره به همین شکل بماند تا چهار سال دیگر نمی توان از کنارش رد شد بدین سبب فکرهای بلندی برای آرامگاه بوعلی داریم که مشاور در حال تهیه طرح است.
ایجاد سایت بین المللی در نزدیکی غارعلیصدر
وی از ایجاد سایت بین المللی در نزدیکی غارعلیصدر آگاهی داد و اظهار داشت: سال ها بود که ۲۳۰۰ هکتار اراضی در کنار غارعلیصدر داشتیم که واقعاً باارزش بود که سایت بین المللی در این منطقه طراحی شده است همین طور ۲۴۰ هکتار در حوالی سد اکباتان به شهرداری داده شده که از شهرداری انتظار داریم زودتر یک مجتمع تفریحی برای مردم آماده کند.
به کارگیری نیروهای غیربومی در همدان را تأیید نمی کنم
وی درباره به کارگیری نیروهای غیربومی در استان اظهار داشت: به هیچ جا جزء همدان فکر نمی کنم، کار بنده تولید شغل است و تاکید دارم همدانی ها مشغول شوند، شاید ۱۰۰ نفر غیربومی در همدان باشد اما اینها ملاک نیست. کار استاندار این نیست که کسی را بیاورد یا ببرد بدین سبب به کارگیری نیروی غیربومی در همدان را تأیید نمی کنم.
استاندار همدان در ادامه با اشاره به راه اندازی نیروگاه حرارتی ملایر تصریح کرد: یک نیروگاه برای غرب کشور وجود داشت که با استدلال قوی برای ملایر گرفتیم که چهارشنبه عملیات اجرائی آن شروع خواهد شد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه صددرصد سند استراتژیک استان در زمینه سرمایه گذاری محقق شده است، اشاره کرد: ۵۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای امسال هدفگذاری شده بود که بیش از ۷۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.
اظهارنظرکنندگان درباره طرح جامع شهر همدان، حتی آنرا ندیده اند
وی با اعلان اینکه تراز کار در همدان باید بالاتر برود و شهرسازی همدان ترقی پیدا کند، اظهار داشت: باید سیستم خدمات شهری نگاه بلند داشته باشد و اولویت ها را تشخیص دهد و این مستلزم این است که مردم قوی وارد انتخابات شوراها شوند.
استاندار همدان با اعلان اینکه کسانی که درباره طرح جامع شهر همدان اظهارنظر می کنند این طرح را ندیده اند، اشاره کرد: از بین کسانی که درباره طرح جامع شهر همدان اظهارنظر کردند حتی سه نفر هم این طرح را ندیده و نخوانده اند.
وی با تاکید بر اینکه شهر همدان برای ما مهم می باشد، اضافه کرد: بگذارید با طرح و برنامه شهر را اداره نماییم. حفظ باغات و جلوگیری از ورود بی حساب و کتاب به دامنه های الوند و باغات از برنامه های جدی ما در شهر همدان است.
شاهرخی با اعلان اینکه دو انتخابات در پیش رو داریم، تصریح کرد: اگر دغدغه سعادت و پیشرفت جامعه را داریم و اگر می خواهیم مشکلات حل شود، باید پای صندوق های رأی برویم. مشارکت مردم به لحاظ سیاسی، اجتماعی و دقت در انتخاب نخبگان مهمست و انتخاباتی بی طرف برگزار و فارغ از دید سیاسی از آراء مردم صیانت می نماییم.
افتتاح و کلنگ زنی ۶۵۱ پروژه در دهه فجر
وی در ادامه سخنانش با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۶۵۱ پروژه به ارزش ۷۹۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر امسال در نقاط مختلف این استان، اشاره کرد: در این ایام ۵۸۳ طرح با اعتباری افزون بر ۲۲۳۴ میلیارد تومان در استان افتتاح و ۶۸ طرح با ۵۶۶۸ میلیارد تومان اعتبار نیز کلنگ زنی می شود.
یکی از خاصیت های انقلاب اسلامی شکستن استکبار بود و آنچه پیش از انقلاب بر کشور حاکم بود هم حاکمیت و تسلط استکبار و هم استبداد به مفهوم واقعی کلمه بود. رژیم مستبد به شکلی برخلاف ظاهری که درست کرده بود، به مردم فشار می آورد و فرامین استکبار را دنبال می کرد که خفقان و اختناق برای منکوب کردن مردم در کشور جاری بود.
شاهرخی جلوگیری از استبداد و قطع وابستگی را از دیگر خاصیت های انقلاب اسلامی دانست و اضافه کرد: یک شعار محوری در جریان انقلاب اسلامی وجود داشته و آن هم «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» است؛ یعنی نفی استکبار و سلطه جویی و نفی استبداد و استقرار نژامی که مبتنی بر جمهوریت و اسلامیت است.
استاندار همدان در ادامه سخنانش با اشاره به نقش بی بدیل رسانه ها، اشاره کرد: رسانه ها حلقه واسط بین مردم و مسئولان هستند و به همین دلیل سند اطلاع رسانی استان تدوین شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب